2024 Vlucht


2023 Parijs


2023  Keti Koti


2022 Boerenprotesten


2022 Keti Koti - Oosterpark Amsterdam


2022 Italie

2019 De Slag om Grolle

Welkom in 1627 ! De Spaanse vlag wappert op de kerktoren in Grolle. Kinderen spelen een spelletje op straat. Handelaren pingelen over de prijs van hun waren. Varkens draaien aan het spit. Alles lijkt rustig... Totdat het bericht komt dat het Staatse leger onder leiding van Prins Frederik Hendrik nadert. Paarden galopperen over het veld, kanonnen bulderen, musketten worden afgevuurd.

GROLLE IS IN STAAT VAN BELEG !


2019 Prinsjesdag

Op de derde dinsdag van september spreekt de Koning in de Ridderzaal de troonrede uit. In de troonrede schetst de regering hoe het gaat met Nederland en wat de belangrijkste plannen van de regering zijn voor het komende jaar. Prinsjesdag is ook de opening voor het nieuwe werkjaar van de Eerste en Tweede Kamer ( de Staten-Generaal ). Prinsjesdag is een feest met een uniek karakter : naast terugkijken en vooruitkijken door de regering is het een feest vol pracht en praal.


2019 Canal Parade Amsterdam

Het thema  van de Canal Parade was dit jaar  "Remember the past, create the future'   waarmee de Stonewall rellen werden herdacht die 50 jaar geleden in New York uitbraken en een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de lhbti-beweging.


2018 Wachten op de Tour


2018  Schagen Paasvee


2018 Zomercarnaval Rotterdam